issamel (issamel) wrote,
issamel
issamel

  • Mood:

Vakantie voorbij, school begint weer.Tis nu officieel: me vakantie is nu helaas voorbij. En kon het merken ook. Ik was nog nie eens een uurtje op school en je kon wel weer merken dat we weer op school waren. We hebben een soort nieuwe regeling wat lessen betreft. En ook qua klassen. We hebben nu 8 geweldige klasgenoten erbij :P JEEJ. Godzijdank hebben we onze eigen klas nog mogen houden. De lessen zijn ook veranderd. Oja we hebben eigenlijk niet echt lessen, maar we moeten toch op school komen. Elke dag moeten we om 8.30 beginnen, ook al staat er op je rooster dat het niet zo is. In die vrije uurtjes MOET je (verplicht dus) iets voor jezelf doen. JA dag! Oh ik bedenk me net dat ik dan heel wat uurtjes bij me oma en opa ga doorbrengen dit jaar.
We hebben dit jaar verschillende blokken. Die duren ongeveer 5 weken. Dit blok hebben we maar 4 vakken en die moet dan in een bepaalde periode (ik hoop dus niet 5 weken, maar dat zal dus wel) af zijn. Het zijn geen vakken meer, maar deelklwalificaties, dat is dan een bepaald onderdeel van een vak. Ik weet het ook niet helemaal precies, ik weet niet eens de deelkwalificaties uit me hoofd. Maar ok.
Op zich zag het lesrooster er dus wel relaxed uit, maar dat was dus niet zo. Ook al staat er dat we morgen het eerste uur vrij zijn, we moeten dan toch naar school voor de sogenaamde "contactuurtjes".
En we hebben een nieuwe schoolgebouw, soort van dan. Op zich lijkt me dat niet heel erg. Maar goed. Het valt me nog mee dat we geen project hebben gehad voor deze week. Dat was wel in de eerste en tweede klas. MAar gelukkig hebben we dus nog helmaal geen huiswerk. En ook een meevallertje: we mogen alle achterstanden van vorig jaar en dat jaar dáárvoor, dit jaar nog inleveren. Ik d8 alleen de eerste week. Maar dat mag dus gewoon nog heel het schooljaar. Het nadeel is wel weer, dat als je dus iets niet af hebt aan het eind van dit jaar dat je dus gewoon niet naar het 4e en laatste leerjaar mag en dat zal behoorlijk balen zijn. Maar ik ga alles netjes maken. Het moet wel, anders ben ik zwaar de lul.

En mensen morgen wordt het zo'n mooi weer!! :( en dan zit ik dus gewoon van 8.30 tot 15.30 op school!! Maar zoals ze al zeiden, is er deze week een introductieweek voor de 1ste en 2e klassen. Dus het kan zijn dat wij dan een paar lessen uitval hebben. Laten we hopen dat het zo is. Morgen dus om 8.30 beginnen. Weet je hoe vroeg!! Kheb geen zin. Hopen dat de klas eeen beetje normaal word, met de nieuwe mensen. Ik wist trouwens niet dat er zo weinig mensen van die klas waren overgebleven! Mijn god!

Meer frustraties en uitingen verder deze week..

Oh ik heb er al 1! Die eikel van een eikel (:p, ik ga egt geen namen noemen hier) is er ook weer. Waarom laat die gast me niet gewoon met rust! en hij weet me achternaam nog steeds! WTF! Maarja.

EN EN EN EN !! Ik zag iemand op school. En ik d8 al ik ken hem ergens van. Nou heb ik dat wel vaker, mara dit keer was het dus echt zo hij stond voor de kantine.. En toen ik dus uit de college zaal kwam, stond hij er nog steeds en ik nog een keer kijken en ik wist het gewoon zeker dat hij het was. Maar ik was er alleen nog steeds niet achter WIE hij was. Maar toen ik dus van school wegfietste ging ik zowat schreeuwen ("NEE") Ok, ok ik riep het best wel hard. En kheb hem dus gezien op een feestje dat ooit werd gehouden op Vrijdag 17 juni... Het was een lollig feestje dat wel. En hij was ook erg lollig. Nou maar kijken of hij mij ook herkend, als ik hem weer zie :D

EN EN EN ik wou nog wat zeggen, maar nu ben ik het kwijt :( OHNEE ik weet het weer :) IK GA NAAR RUBEN EN NATHAN :D TNX SYL!! :D Egt super leuk :D vooral het "Ruben" gedeelte dan :P
LAMA's :D
LAMA's :D


De Doventolk


En als laatste volgens mij heb ik vandaag Adem gezien.. IEUW!!
Subscribe
Comments for this post were disabled by the author